BEZLEPKOVÁ ROLÁDA S KEŠU KRÉMEM

5 domácích vajec
5 lžic horké vody
5 lžic kokosového cukru
5 lžic hladké kukuřičné mouky

Nejdříve si rozpálíme troubu na 200 st.
Oddělíme žloutky od bílků.
Našleháme sníh z bílků se špetkou mořské soli.
Žloutky smícháme s 5 lžícemi horké vody a kokosovým cukrem. Šleháme až 5 minut, dokud nevznikne našlehaná pěna. Postupně přidáme kukuřičnou mouku a po lžíci našlehané bílky.
Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 5-10 minut. dokud povrch není zlatavý.
Ještě horké stočíme roládu i s pečícím papírem a necháme vychladnout.

Krém:
1 hrnek kešu namočíme min. na 4 hod., slijeme a přidáme 2 lžíce citronové šťávy a rýžový sirup dle chuti, doléváme vodu, tak aby vznikl hladký krém

Vychladlou roládu opatrně rozložíme a přitom odtrháváme pečící papír.
Namažeme krémem a stočíme. Necháme v lednici vychladit.

Tipy
- odebereme 1 lžíci kukuřičné mouky a přidáme 1 lžíci kaka
- místo kešu použijeme syrovátkový sýr ricottu
- roládu můžeme potřít domácím džemem a pak krémem